Om klubben

Joakim skapade och drev välkända Kinky Nights för några år sedan och efter att han valde att ta en paus från subkulturscenen minskade antalet arrangemang kraftigt och det skapades ett tomrum. Nu fyller vi detta tomrum. Sedan starten 2016 i Majorna har vi nu flyttat till en mer permanent lokal på Backaplan, och därmed satsat ännu större, bättre och mer påkostat än någonsin förr.

Vi är ett stort team som jobbar med vår nya klubb och vi har lagt stort fokus på inredning, nya innovativa verktyg, möjligheterna till allt från Swish och kortbetalning till fakturering. Vill du hjälpa oss att utveckla klubben ännu mer? Donera valfri summa via PayPal

Kvällarna hos oss kommer att fyllas med allt från fest- och pubkvällar och workshops till mässor och föreläsningar.

Sub Club® är ett registrerat varumärke.

Klubbens logotyp

Sub/Submission betyder Underkastelse.

Sub/Submission används främst inom kampsort där vanligtvis ett lås eller en strypning förekommer. Ordet kommer från engelskans submit som betyder "ge upp".

Odalrunan i mitten betyder Äganderätt.

Odalrunan är historiskt sett som en symbol för hem, gård och byggd. Det finns många källor om denne men den mest trovärdiga källan pekar på att runan skapades 963 av vikingar.

Även Reidmars dikt kommer från 963 där runan i originaltext ska vara nämnd (källa saknas).
I mitten av 1600-talet, närmre bestämt 1647 användes runan av godsägare för att tala om för arbetare, tiggare eller skatteverk (dåvarande) att det fanns en ägare till gården.

Idag så är enbart betydelsen ”äganderätt” solid mot svensk akademi.

"Trolldomskyndig mann, antakelig dverg, far til Fåvne, Regin, Oter og døtrene Lyngheid og Lovnheid. Han tvang Odin, Høne og Loke til å gi seg en stor gullskatt fordi de hadde drept Oter. Han voktet på gullet som han ikke unte sine sønner. Derfor ble han drept av sin sønn Fåvne. Les Snorre Edda og Reginsmål."

Till minne av Rosanna Lovnheid (1990 - 2016) och Fredrik Lovnheid (1982 - 2017)

Club är en synonym - Slutet sällskap.

Samarbetspartners

G-punkten är en butik med massor av BDSM-artiklar & andra sexleksaker. Sub Club-medlemmar har 10 % rabatt.

En butik med stort utval av sexleksaker, underkläder, bdsm etc. Butiken ligger på Andra Långgatan i Göteborg

Centralt belägen restaurang i hjärtat av Göteborg med ett högklassigt kök och avspänd miljö.

Linnéas naglar erbjuder dig 10% på att göra dina naglar och andra behandlingar om du visar upp ditt melemskort. SUPINE LAB Linnegatan 45.

Vi sammarbetar med en väldigt duktig möbeltillverkare för udda möbler.

SLM Göteborg (Scandinavian Leather Men Göteborg) är en icke-politisk och en icke vinstdrivande medlemsförening för män som har sex med män och är intresserade av läder, BDSM och andra fetischer.

Crew

Sub Club består idag av en dedikerad grupp människor från alla håll och kanter i livet.

Vi är alltid intresserade av att få in volontärer, vilket är ett bra sätt att komma in i gänget och snabbt lära känna andra medlemmar. Du kommer med all säkerhet att lära dig snabbt och få nya vänner. Använd formuläret och berätta lite om dig själv och vad du kan bidra med, så återkopplar vi så snart som möjligt.

MVH,
Sub Club Crew

• Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.