FAQ

Här får du svar på de vanligaste frågorna och en övergripande bild om vad som gäller. Denna sidan uppdateras efter hand.

Får vem som helst komma?

Har du skickat in medlemskapsansökan i tid samt läst reglerna och är införstådd vad de innebär och kommer att rätta dig efter dem så är du välkommen.

Vad kostar ett medlemskap?

Ett medlemskort kostar 100kr och gäller för all framtid eller tills annat anges. Du måste vara medlem för att komma in på våra sammankomster och ett medlemsskap kan INTE köpas i dörren. Du måste skaffa medlemsskapet minst 24 timmar innan eventet du vill besöka startar.

Kan jag gå klädd som jag vill?

På de flesta av våra event har vi en dresscode som vi säger minimum black eller uppklätt. Självklart är fetish- och bdsmorienterade kläder att föredra. Det är för att vi respekterar de som har en utstyrsel för 10,000 tals kronor skall kunna bära den med värdighet och du skall ha ett intresse för vår passion. Om inte så är detta kanske inte rätt fourm.

Varför får jag inte ha med mig min telefon?

Detta är en frizon för oss, och många känner en stor trygghet att det som händer här stannar här så du får inte, inte ens ta bild på dig själv på någon av våra sammankomster. Vi värnar om våra gästers trygghet.

Om jag inte har Swish?

Kontakta Sub Club Crew på info@subclub.se så ordnar vi en annan lösning. Du kan INTE lösa ett medlemskap i dörren. Du måste ha ansökt om medlemskap 24h innan eventet du vill besöka startar.

Varför får jag ingen bekräftelse på om jag är medlem eller inte?

Vårt system har inget autorespons-mail. Har du skickat in medlemskapsansökan och betalat är du medlem. Då hämtar du ut ditt medlemskort på ett av våra event.

Komplettera gärna denna och skicka ett mail med din fråga till oss. info@subclub.se